WIENERBERGER KAO GENERALNI SPONZOR SAJMA  ArhiBau

WIENERBERGER KAO GENERALNI SPONZOR SAJMA  ArhiBau

Jedan od najvećih sajmova graditeljstva u regiji, s pratećom stručnom i znanstvenom konferencijom, ArhiBau, počeo je u srijedu, 5. listopada 2022. godine i održava se do 8. listopada 2022. godine u Areni Zagreb…

Glavna tema ovogodišnjeg sajma graditeljstva – ArhiBau –  jest  „Izazovi oporavka i otpornosti“, a sudionici će raspravljati o zelenoj i digitalnoj tranziciji koja je uključena u sve projekte rekonstrukcija i novogradnje u budućem višegodišnjem razdoblju.   Wienerberger je, kao generalni sponzor sajma ArhiBau, na izložbenom prostoru od 80m² kod glavnog ulaza u dvoranu,  predstavio je asortiman grupacije te pozvao sve goste i prisutne da se pridruže štandu. Uz kavu i druženje moći ćete vidjeti izložbene primjerke inovativnih proizvoda za dom, ali i porazgovarati sa stručnjacima iz Wienerberger grupe.

Pozdravni govor na otvorenju održao je Marko Šustić, član uprave i financijski direktor u Wienerbergeru, koji je ovim povodom poručio: „Iznimno mi je zadovoljstvo da sam danas ovdje, na otvorenju ArhiBau konferencije, ispred tvrtke Wienerberger,  koja drugu godinu zaredom podupire ovaj projekt. Kao tvrtka sa četiri velika pogona u Hrvatskoj, Wienerberger svojim proizvodima nudi rješenja koja doprinose razvoju i kulturi građenja u Hrvatskoj.“

Bogat program u tri dana sajma usmjeren je na arhitekte, projektante, graditelje, developere i predstavnike javne uprave kroz devet programskih blokova. Na sajmu će poznati predavači i panelisti govoriti o temama kao što su urbanizam, održivi turizam, zelena infrastruktura itd.

Sajam nudi razne radionice i predavanja na kojima će sudjelovati i stručnjaci iz Wienerbergera koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo iz graditeljstva sa ostalim sudionicima. U srijedu je projektno tehnički savjetnik grupe Wienerberger Josip Klarić sudjelovao na okruglom stolu na temu „Recentni trenutak u graditeljstvu“, a u petak nas očekuje zanimljivo predavanje Amela Emkića,  product managera Wall-a,na temu „Izbor konstrukcijskog sustava kao osnova održivog projektiranja i smanjenja utjecaja na okoliš“. Uza sav sadržaj sajma, Wienerberger je organizirao veliki nagradni natječaj u kojem nagrađuje arhitekte AirPods Pro slušalicama. Posjetite jedan od najvećih sajmova graditeljstva u regiji te više informacija i zanimljivosti pronađite na Wienerberger štandu!

 

Pratite nas