Kategorije
Ako kupujete

KAKO ODABRATI KVALITETU I ESTETIKU KROVNIH PROZORA

 Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta, stoga je, osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda, kod odabira krovnih prozora bitno obratiti pažnju na racionalnu potrošnju energije, zaštitu od prodora vjetra i zvuka te ravnomjernu ventilaciju i svjetlost…

U gradnji je sve veća potražnja za novim i zanimljivim rješenjima koja će trajati dugo, a posljednjih godina trendovi se mijenjaju brže nego ikada. Gradnja i obnova su   u porastu, pa je i ponuda građevinskog materijala i namještaja vrlo široka. Poznavanje trendova i suvremenih tehničkih rješenja važno je kako investitorima, tako i projektantima i graditeljima.   Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, Wienerberger svoje poslovanje temelji na pronalaženju inovacija i rješenja koja će svim korisnicima poboljšati kvalitetu življenja. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, a s naglaskom na kvalitetu i garanciju, Wienerberger  je u svoju ponudu uvrstio Tondach krovne prozore. Wienerberger ponosno stoji iza Tondach krovnih prozora te njihovu kvalitetu jamči – 10 godina na prozor, 20 godina na staklo te doživotno jamstvo na oštećenje od tuče. Osim kvalitete samih prozora, zahvaljujući kompatibilnosti Tondach krovnih prozora i Tondach crijepa, osigurana je značajno bolja kvaliteta cjelokupnog krovišta te sigurnost ukućana.

Izuzetna dizajnerska rješenja krovnih prozora pravi su izbor za sve prostore u potkrovlju jer savršeno propuštaju i daju optimalnu količinu svjetlosti, što smanjuje umor i osigurava bolju produktivnost rada. Kako bi svaki korisnik pronašao svoj idealan model, u Tondach asortimanu dostupno je devet različitih modela krovnih prozora, svaki u šest najtraženijih dimenzija. Novost je da se u asortimanu Tondach krovnih prozora nalaze i električni prozori, koji su  upravljani pomoću daljinskog upravljača. Značajna prednost u setu elektrifikacije je daljinski upravljač s kojim možete upravljati do 12 različitih uređaja u vašem domu te na taj način uvijek kontrolirati količinu svjetla.

Tondach tehnologija također osigurava nižu potrošnju električne energije za grijanje i klimatizaciju jer prozori zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, osiguravajući optimalnu količinu svježeg zraka u prostoriji, čime se smanjuje mogućnost kondenzacije i tako održava zdrava životna klima.  Ako tražite rješenja koja će racionalizirati potrošnju energije, želite očuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana, Tondach krovni prozori su kompletno rješenje za vas.

Wienerberger godinama u ponudi ima cjelokupan program održivih građevinskih materijala i sistemskih rješenja kako bi dom izgrađen Wienerberger proizvodima bio vrhunske kvalitete. Više prirodne svjetlosti osigurat će boravak u vašem domu puno ugodnijim i ljepšim, a na vama je samo da izaberete koji model vam se najbolje uklapa u životni prostor.  Wienerberger tehnička podrška, uz to,  pruža besplatno savjetovanje i pomoć u odabiru idealnog prozora za  dom.

Pogledajte ponudu i proučite sve pogodnosti koje dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnog prozora…  https://www.wienerberger.hr 

Pratite nas