UREĐENJE VRTA I OKUĆNICE

 

KREATIVNO PROLJEĆE:  SA STIHL VRTNOM AKUMULATORSKOM PILOM  GTA 26

Rezanje grana u voćarstvu, kirurgija drveta, usitnjavanje krupnijeg zelenog otpada, rezanje građe pri izradi manjih komada namještaja, konfenkcioniranje ogrjevnog drveta – nikada nije bilo lakše: pri prikraćivanju vremena u tim poslovima pomoći će vam vrtna Aku pila GTA 26 …  

 

 

Često nam se događa da neki sitan posao u drvetu ili oko raslinja odgađamo zbog nedostatka odgovarajućeg alata – piljenje ručnom pilom može biti naporno i dugotrajno. Također, mnoge ideje o uljepšavanju našeg okoliša budu odbačene zbog zahtjevne realizacije.

Uređaj koji vam predstavljamo idealan je alat pri rezanju grana u voćarstvu i kirurgiji drveta, pri poslovima usitnjavanja krupnijeg zelenog otpada, kao i kod rezanja građe pri izradi manjih komada namještaja i predmeta od drva.

S ovom laganom pilom brzo ćete i učinkovito formirati ukrasno grmlje na svojoj zelenoj plohi. Brz i oštar lanac precizno skraćuje  grane vaših šimšira, lovor-višanja i sličnog raslinja u oblike po vašoj želji i prema namjeni koju se im odredili. Zabavite se i otključajte svoju maštu pri oblikovanju svojih grmića, ukrasite svoj okoliš poput šetnice nekog dvorca ili parka.

 

Drvena građa, daske i trupčići koje dosad nisu imali neku namjenu i stajali su zaboravljeni u alatnici u vašim će se rukama pretvoriti u klupice, stalažice i slične dragulje pomoću ove spretne i učinkovite pile. Njen brz i precizan lanac točan je krojač i lako će vam osigurati materijal potreban za ostvarenje vaše kreativnosti.

Početne radove pri uzgoju i formiranju voćaka i trsja lako ćete obaviti pomoću ove zgodne i okretne akumulatorske pile, jer vam ona nudi autonomnost i široko polje primjene u svim radovima u i oko drveta. Nevezanost za električni priključak, kao i neopterećenost teškim, složenim motornim pogonskim uređajem čine ovaj stroj pravim alatom za poslove na zelenilu okućnice.

 

Također, konfekcioniranje ogrjevnog drveta nikad nije bilo lakše i brže – GTA 26 (https://unikomerc-uvoz.hr/proizvod/set-GTA-26) pomoći će vam pri prikraćivanju cjepanica na duljinu prikladnu  za ubacivanje u peć, bez potrebe za mukotrpnim cijepanjem, piljenjem ili stavljanjem u pogon većih motornih uređaja.

Vrtna Aku pila GTA 26 isporučuje se opremljena praktičnom torbicom za pohranu uređaja, alata i pribora. No, osim toga ta torbica omogućava vješanje navedenoga kompleta na zid u vašoj garaži, alatnici ili podrumu. Usto, u opremi ove pile nalazi se i punjač za akumulatorsku bateriju te bočica maziva za podmazivanje lanca.

Poklonite svoje povjerenje novoj obitelji STIHL uređaja – Akumulatorskom programu – i olakšajte sebi i svojoj obitelji cijeli spektar poslova, kako bi vam ostalo više vremena za ugodna druženja u prirodi.

 

Pratite nas