Kategorije
Sve kategorije Ako kupujete

STIHL AKU – SNAGA ZA SVAKI ZADATAK

Bez obzira jeste li profesionalac u potrazi za proširenjem svoje opreme, uključujući motorne pile, puhače, trimere, teleskopske škare za živicu ili drugu opremu, ili su vam potrebni povremeno ovi uređaji za radove u vrtu i na okućnici, STIHL AKU program pruža profesionalnu snagu potrebnu za obavljanje gotovo svakoga posla…

STIHL akumulatorska tehnologija kupce privlači svojim vrhunskim, snažnim performansama i dugim vijekom trajanja. Prednosti takve opreme su nula ispušnih plinova motora, jednostavno je održavanje, lagani su i rade bez buke i vibracija, a važna prednost za kupce je što nema troškova goriva.

STIHL AKU program je namijenjen i profesionalcima i povremenim korisnicima, a većina STIHL akumulatorskih alata ima snagu za obavljanje raznih zadataka uz samo jednu bateriju koju možete kombinirati na više uređaja.

Ovi izuzetno kompaktni i okretljivi alati savršeni su za detaljan rad u vrtu i oko dvorišta. Punjenje je vrlo jednostavno i lako uz prijenosni punjač baterije, a izdržljivost baterije pružit će vam pouzdanu snagu za obavljanje i najzahtjevnijeg posla. Ako vam je glavni zadatak održavanje travnjaka i obrezivanje stabala na vašem posjedu tijekom sezone, tada ćete biti dobro opremljeni s alatima iz AKU programa. Kompaktni i jednostavni za rukovanje, alati iz ovoga programa savršeni su i za povremenu upotrebu, a jednostavni i praktični za spremanje do sljedeće uporabe.

STIHL proizvodi dolaze s nizom značajki, što ih čini jako isplativim jer su jednako korisni i intuitivni koliko su i moćni i pouzdani. U tvrtki STIHL ulažu se značajni resursi u izradu energetski učinkovitih proizvoda koji minimaliziraju naš utjecaj na okoliš. Posvećeni su razvoju snažne i učinkovite opreme za vanjsko održavanje, koju proizvode na odgovoran način prema okolišu.

Saznajte više o mnogim značajkama i provjerite cijelu STIHL ponudu AKU programa na https://unikomerc-uvoz.hr/stihl-aku-program

 

Pratite nas