Kategorije
Sve kategorije Ako kupujete

TURSKI NAMJEŠTAJ IZ OMILJENIH SERIJA

Jedan od najcjenjenijih brendova dizajnerskog namještaja i opreme za dom na svijetu, turski  Doğtaş Exclusive, nešto je od produkt dizajna što hrvatska publika prije nije imala prilike upoznati. S adresom u zagrebačkom Westgateu, namještaj Doğtaş dostupan je domaćim kupcima  i prvi je njihov izbor pri uređenju doma. Evo zašto?

Doğtaş Exclusive nudi moderna rješenja za uređenje dnevnih boravaka, spavaćih soba, blagovaonica ili dječjih soba – njegovi proizvodi izazvat će smjesta vašu pozornost, ali i osjećaje topline i sukladnosti s prostorom. Već kad uđete u izložbeno-prodajni salon namještaja Doğtaş Exclusivea, na prvom katu Westgate shopping city centra, proširenom na 1.300 metara četvornih, uočit ćete sve specifičnosti toga branda, prepoznati minuciozni produkt dizajn te dobiti niz vrijednih informacija od tamošnjih stručnjaka u prodaji. Doğtaş Exclusive danas je premium brand, cijenjen na zahtjevnim tržištima poput Dubaija ili Londona. Doğtaş proizvodi u Hrvatskoj su u ponudi s optimalnim cijenama, pa se može reći da je taj namještaj u nas moguće dobiti po odličnoj kombinaciji stila, dizajna, kvalitete i cijene.

DNEVNI BORAVAK U HYGGE STYLU – SUPER TREND: Ono što je prvenstveno proslavilo Doğtaş  jesu predmeti za dnevni boravak, posebice sofe. No, odnedavno, tvrtka veliku pozornost pridaje svojim proizvodima za dnevni boravak u Hygge stilu, odnosno u oblikovanju predmeta i uređenja prema filozofiji života definiranoj kao umjetnost stvaranja toplog okruženja, uživanja i opuštanja. Tu filozofiju Doğtaş  je prihvatio zato što dolazi iz srca navodno najsretnijega naroda svijeta, Danske, a podrazumijeva  mir i opuštenost u svom prostoru; uz gledanje filmova, vruću kavu, romor kiše, slušanje glazbe, druženje s prijateljima, čitanje knjige, degustiranje čokoladnih kolačića…

Što pak  taj stil opipljivo donosi u uređenju prostora? Preporučena boja zida, primjerice,  za stvaranje svjetlije okoline, prema ovom posve novom stilu, svakako je bijela. Međutim, Doğtaş nudi fleksibilnost, potiče na više hrabrosti za boje. Možete čak i zalijepiti tapete na zidove u pastelnim nijansama ili čak one zelene boje. A sve to kako biste stvorili okruženje koje vas čini sretnima. Zamislite veliki kauč s golemim jastucima, zavjesama koje unose svu energiju dnevne svjetlosti u kuću, veliki stol, plišane životinje na foteljama…

Prije samo godinu dana, kada je Doğtaş lansirao prvu ediciju namještaja u Hygge stilu, doživio je golem uspjeh i naklonost kupaca, jer poruka toga stila, koji Skandinavcima znači podlogu za sreću, ugodu, zapravo tako i djeluje, ali i osvježava dom. Zbog toga u proizvodima  Doğtaş nema napornih tonova i uzoraka, istaknute su kombinacije poput crne i sive, bijele i ružičaste, bež i boja kave.

INTELIGENTNA RJEŠENJA ZA DNEVNI BORAVAK:  Među proizvodima za dnevni boravak koje Doğtaş  nudi i na hrvatskome tržištu jesu stilski različiti, vrhunski dizajnirani, u standarnoj kvaliteti, ali cjenovno vrlo prihvatljivi setovi proizvoda za dnevni boravak, i sofe, po čemu je upravo Doğtaş svjetski poznati proizvođač …

VICTORIA CHESTER  DNEVNI BORAVAK: Elegantan i klasičan, svojom suvremenom britanskom inačicom, Victoria Chester Lounge Set je nezaobilazan za one koji imaju kao prioritet kvalitetu i udobnost u životnom prostoru.

UGODNA DNEVNA SOBA: Modernim linijama i posebnim prošivima, Lounge Sofa Set nudi jedan od primamljivijih primjera suvremenoga luksuznog trenda sezone. Posrijedi je kompletan umjetnički rad.

Lounge, koji je jedan od najinovativnijih setova ove sezone, sastoji se od trosjeda, dvosjeda i  stolića.

Drugi odgovor na pitanje zašto biste trebali imati Lounge Sofa Set jest što je posrijedi stil izraženoga identiteta u novom svijetu u kojem se dinamika brzo mijenja. Sofa Set salona, ​​koji ima veličinu klasične, prvenstveno poziva one koji imaju čvrsti temperament.

GOLD DNEVNI BORAVAK: Doğtaş Gold Series uvodi vas u najnoviju verziju dizajna životnoga prostora. Sve u vezi s dobrom izradom, inovativnošću i dekorativnom estetikom okupljeno je u ovoj seriji. Zlatna serija pripremana je godinama. Dizajneri Doğtaşa, koji nikada ne gube svoju originalnost u potrazi za jednostavnošću, donose sofisticirani stav. Iskrice utkane u platnu, detalji iz oraha, sivi tonovi, tamnoplava  boja – stvaraju mirno okruženje. Uz pomoć toplih tekstura, dnevna soba postaje mjesto gdje želite provesti sve svoje vrijeme.

SANTE DNEVNA SOBA : Sante Sofa Set ukrašava domove koji odražavaju moderan i profinjen stil: bogate boje cvijeća i sunca, svaka sjena drveta ili drvene teksture, detalji koji vas podsjećaju na prirodu baš ove sezone. Sante Sofa Set nudi jedan od najboljih načina za prikaz razmišljanja  o prirodi u suvremenim urbanim kućama. Naime, obrasci i ljestvica boja naglašavaju prirodu. Rezultat je inspirativan: moderne siluete danas nude sofisticirani stav. Različite, ali skladne kombinacije stilova međusobno se nadopunjuju.
Svi dijelovi u Sante Sofa Setu su tihi osmišljeni niz: tipka na jastucima, elegantan izgled, prostrano mjesto za sjedenje  udvostručuje udobnost sofe, zahvaljujući činjenici da dvosjed i trosjed mogu biti krevet.

CARLINO DVOSJED: Jednostavnost nikad nije bila tako jaka i daleko od monotonije. Crta Carlino kolekcije, koja je u samom vrhu udobnosti, razlikuje ga od običnih.   Da bi sve bilo u ravnoteži, dvosjed dolazi u mirnim bojama. Doğtašova Carlino kolekcija je drugačija; pomno razrađeni detalji, dizajnirani za one koji se osjećaju ugodno u krugu obitelji.

Pratite nas