ZELENI UŽITAK – UZ STIHL

Sunčani dani i ugodne temperature upravo mame na otvoreno. Opuštena poslijepodneva u vašoj zelenoj oazi, uz čašu osvježavajućeg napitka i uz zuj pčela, odmor su za dušu i tijelo. Još kad bi pogled pao na uređeno zelenilo vaše okućnice, mir i spokoj bili bi potpuni. Dopustite nam da vam pomognemo u zaokruživanju vašeg doživljaja…

Tratina se spremno zazelenjela i mladim vlatima stremi uvis. To je vaše igralište, teren za rasprostiranje ležaljki ili za čekanje proljetnog sutona. No, ako mu pustite na volju, vaš zeleni sag otet će se kontroli. Nudimo vam strojeve koji će vam dopustiti da bosi zakoračite u svibanjsko poslijepodne. Rotacione kosilice su učinkoviti i pouzdani uređaji, koji će vam omogućiti lako postizanje guste i ujednačeno pokošene trave. Takav travnjak bit će gust, zdrav,  siguran od isušivanja sve jačim sunčevim zrakama, i zvat će vas na druženje – obuću možete ostaviti po strani.

Strmine i okoliš drugih biljaka teško su pristupačna područja. Stube usječene u padine, skučeni prilazi ribnjacima, okoliš kamenih stazica kroz vrtove – sve su to područja neprikladna za košnju rotacionim kosilicama. Ljepota uređene okućnice najbolje se odražava kroz uobličenost ovih, često zapostavljenih ili preskočenih ploha. Tu na scenu stupaju motorni trimeri i kose. Izuzetno širok spektar uređaja za ovu namjenu stoji vam na raspolaganju, kako biste svoja poslijepodneva učinili prizorima iz bajke. Laki za korištenje a opet učinkoviti i moćni, ovi uređaji nadopunit će sliku vaše okućnice i uljepšati druženje na otvorenom.  Skrećemo vam pozornost na jednu zanimljivost  – akumulatorski trimeri posebno su prikladni za ove poslove: nude autonomiju rada motornih uređaja, a tišinu i jednostavnost korištenja električnih strojeva, pa čak i podalje od nastambi. Vaš će okoliš cijelom svojom površinom biti počivaljka za cijelu obitelj.

 

Lijepa i održavana okućnica nije potpuna ako nije ukrašena lijepo oblikovanim i podšišanim ukrasnim grmljem i živom ogradom. Održavanje bočnih ploha vaših živica važan je posao ne samo s estetske strane, nego valja osigurati da sve, pa i najdonje grane dobivaju dovoljno zraka i svjetla. Ukrasno grmlje veselit će vas i opuštati tek ako su njihove plohe glatke i prepoznatljive. Ovaj posao povjerite škarama za živicu.  I taj dio našeg asortimana širok je i razlikuje se obimom posla kojem su namijenjeni,  te područjima primjene. Ovdje uistinu pustite mašti na volju.  Naše škare za živicu dat  će krila vašoj mašti pri oblikovanju ukrasnog grmlja i pomoći vam da se izrazite i ukrasite svoj životni prostor najrazličitijim oblicima. Uređivanjem ukrasnog grmlja dat  ćete konačni pečat vašoj terasi, vrtu ili travnjaku. I popodnevni odmor na svježem zraku može početi. Vaše je da uživate, a alate za uređivanje prostora za odmor nudi vam tvrtka STIHL.

Više o STIHL vrtnim uređajima saznajte na  www.trimeri.hr

 

Pratite nas