KORISNI POMAGAČI U ZIMSKOM VRTU

Vrijeme darivanja, osim veselja i lijepih zajedničkih trenutaka, donosi i pokoju brigu – što pokloniti svojim najbližima?  Pokušat ćemo pomoći vam u tome…

Naime, mnogo je korisnih i učinkovitih, a opet spretnih i laganih uređaja što ih tvrtka STIHL proizvodi za održavanje malih okućnica i zelenih ploha. To su strojevi iznimno laki za korištenje i održavanje, a opet pouzdani i trajni. Riječ je o akumulatorskim uređajima STIHL, strojevima naglašene kompaktnosti i jednostavnosti uporabe.

Uređenje i oblikovanje ukrasnoga grmlja i kraćih redova žive ograde postaje pravo zadovoljstvo  ako ga obavljamo pomoću akumulatorskih škara za živicu. Lagani i okretni, ovi strojevi obavit će svoju zadaću učinkovito i brzo, uz minimum buke i bez potrebe za produžnim kabelom. Ove su škare standardno opremljene s dva seta noževa: za oblikovanje grmlja i za preciznu košnju rubova travnjaka. Ovaj posljednji set puno je lakše koristiti dogradimo li uređaju produžnu osovinu, koja nam omogućuje šišanje trave u uspravnom položaju. Tu su još i kotači, koji olakšavaju hod stroja po podlozi.

Zimske dane lakše je prikratiti okušamo li se u izradi korisnih predmeta od drveta, prihvatimo li se popravaka ograde ili nekog komada namještaja. Pomoć pri tome pružit će nam akumulatorska vrtna pila, spretan stroj za precizno rezanje drvene građe, ali i za orezivanje manjih stabala ili grmlja. Rezanje dasaka ili letvica potrebnih za izradu npr. kućice za ptice sad postaje pravom zabavom, pa nije neočekivano da će vam ukućani pokušati preoteti ovaj zgodan stroj i okušati se u piljenju.

 

Nismo zaboravili ni na vaše najmlađe pomagače – okućnica ne može biti potpuno uređena ako vaš mališan ne dovrši posao motornom pilom ili trimerom – igračkom. Realističnog izgleda i s odgovarajućim zvučnim efektima, ove su igračke najbolji način da podignete dostojnog nasljednika za obavljanje poslova na zelenilu.

 

Sve ove uređaje tvrtka STIHL proizvodi u širokom spektru izvedbi, s obzirom na težinu i obim zadaće, što ih čini izvrsnom idejom za poklon dragoj osobi. Jedini problem može ležati u činjenici da ih je malo teže zamotati kao poklon – ako ih se izvadi iz njihove originalne ambalaže. No, naš je prijedlog da razmislite o ovoj ideji i razveselite svoje najmilije korisnim, povoljnim i učinkovitim poklonom marke STIHL.  Ideje pogledajte na https://promo.unikomerc-uvoz.hr/stihl-blagdani/ .  

Pratite nas