JESENSKO UREĐIVANJE TRAVNJAKA I OKUĆNICE LAKŠE JE UZ STIHL

Prije zime travnjak i okućnica moraju se urediti i pripremiti za hladnije vrijeme kako bi proljeće dočekali u odličnom stanju. Održavanje ne mora zahtijevati previše vremena i napora ako se koristite kvalitetnim alatima koji će vam olakšati posao…

Najveći zadatak i prvi korak jesenske brige za okoliš je ukloniti opalo lišće i odlomljene grane. Na taj način spriječit će se mogućnost infekcije plijesni ili gljivicama koje se često javljaju zbog visoke vlažnosti tijekom hladnih mjeseci. Jesenski vjetar može brzo napraviti nered i kada se sve održava, ali uz dobre alate, lišće se može redovito brzo i lako skupiti, usisati ili usitniti.

U uređivanju travnjaka i okućnice velika su pomoć STIHL puhači i usisni sjekači, nezamjenjivi alati za održavanje urednosti oko kuća. Njihov snažan protok zraka omogućuje brzo i lako čišćenje od lakih prašinskih čestica do mokrog lišća i odsječenih grančica. Svi STIHL puhači jamče učinkovito čišćenje bez napora u kratkom vremenu. STIHL u ponudi ima različite puhače koji će pomoći u skupljanju opalog lišća većih i manjih količina i uštedjeti vrijeme. U širokom STIHL asortimanu nalaze se  vrhunski alati koji mogu zadovoljiti sve profesionalne i osobne potrebe za održavanjem vrta, travnjaka i okućnica. Na stranici www.unikomerc-uvoz.hr moguće je saznati više o svakom alatu i pronaći najbolji alat za jesensko održavanje okoliša.

STIHL puhači i usisni sjekači pružaju iznimnu udobnost rukovanja uz visoku snagu, prilagođenu različitim potrebama za održavanje travnjaka i okućnice.

Puhači i usisni sjekači omogućit će tiho i lako čišćenje kako bi zimu sve dočekalo uredno, zato će u proljeće travnjak i okućnica biti spremni za sunčane dane. STIHL puhači i usisni sjekači su najbolji saveznici u jesenskom održavanju vašeg okoliša. Odaberite najboljeg partnera za uređenje vrta, travnjaka i okućnice iz STIHL ponude na web shopu www.unikomerc-uvoz.hr. Ili posjetite najbližeg STIHL ovlaštenog trgovca.

Pratite nas